Kangaroo v2

Topics and questions about AMC, h-bridges, JRK's etc.

Kangaroo v2

Postby DannyT » Tue 8. Aug 2017, 14:18

Hallo,

I have the kangaroo v2 hooked up on a sabertooth. Connected via USB ttl adapter. 3 diverent Versions. Xsim does Not recognize the kangaroo as input. The velleman without problems. Describe Software finds the kangaroo. What's going wrong? Here In the forum its said the 5V pin of the kangaroo should be Connected with the ttl adapter? I only have ground, S1 and S2. Need some help.
Danny
DannyT
 
Posts: 11
Joined: Tue 12. Mar 2013, 17:56
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Kangaroo v2

Postby DannyT » Thu 1. Mar 2018, 09:14

Hello again.
I managed to let xsim recognize the kangaroo.
But i Need help to find the right settings in xsim.
Is there a tutorial available.
PLEASE let me have some feedback .
Danny
DannyT
 
Posts: 11
Joined: Tue 12. Mar 2013, 17:56
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Kangaroo v2

Postby TheFIG » Fri 13. Mar 2020, 21:15

hello, im in the same boat...


PARTS
ttl to usb WORKING
sabertooth 12/32 (dip set 1of,f 2 off, 3 on, 4 on, 5 on, 6on.
2 quadrant encoders amt-102 2048 resolution
Kangaroo2 (Dip Set 1 on, 2 on, 3 on, 4 on,) and tuned in DeScribe SW.

4 wheelchair motors 24v
starting with 2 I want this running before I tear apart another chair...

issues im completely lost on the sim.de side of things
any help???

thx all
TheFIG
 
Posts: 6
Joined: Mon 28. Oct 2019, 16:52
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time


Return to Controllers and Drivers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest