Extractor ne se lançe plus !!

pour nos membres français - Notez le traducteur de google en haut à droite

Extractor ne se lançe plus !!

Postby guiguilamisere » Sat 19. Aug 2017, 19:17

Bonjour,
J'ai un problème avec extractor car il ne se lançe plus.
J'ai réinstaller le logiciel, installer les patchs pour corriger les bugs...
merci de votre lecture!
ma configuration:
Win. 10 pro 64b
intel core i7 7700k
asus prime Z-270 a
nvidia geforce GTX 1070
16 gb de ram
...
guiguilamisere
 
Posts: 2
Joined: Sat 19. Aug 2017, 18:50
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Extractor ne se lançe plus !!

Postby sirnoname » Sun 20. Aug 2017, 21:14

Start with admin rights, firewall and UAC.
If a answer is correct or did help you for a solution, please use the solve button.
User avatar
sirnoname
Site Admin
 
Posts: 1719
Images: 45
Joined: Thu 1. Sep 2011, 22:02
Location: Munich, Germany
Has thanked: 35 times
Been thanked: 118 times

Re: Extractor ne se lançe plus !!

Postby guiguilamisere » Thu 24. Aug 2017, 17:52

Aucun changement. Pourtant, il est bien affiché sur le gestionnaire des taches (pas en application).
guiguilamisere
 
Posts: 2
Joined: Sat 19. Aug 2017, 18:50
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: Extractor ne se lançe plus !!

Postby sirnoname » Thu 24. Aug 2017, 23:23

Admin mode for every x-sim exe file in win 10. Compatibility mode.
If a answer is correct or did help you for a solution, please use the solve button.
User avatar
sirnoname
Site Admin
 
Posts: 1719
Images: 45
Joined: Thu 1. Sep 2011, 22:02
Location: Munich, Germany
Has thanked: 35 times
Been thanked: 118 times


Return to langue française

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest